De Roo Bouw

Totaalrenovaties

Van kleine woonuitbreidingen tot intensieve totaalrenovaties, wij zorgen voor de coördinatie en uitvoering van alle werken zodat u zonder zorgen kan genieten van het resultaat.

Kwalitatieve totaalrenovaties

Het karakter van een woning behouden en het hedendaags comfort binnenbrengen of bestaande woningen uitbreiden in de hoogte, diepte,…. Onze ervaren teams voeren ze uit met plezier. Om tot het gewenste resultaat te komen, stellen wij offertes steeds op na een plaatsbezoek, heeft u één aanspreekpunt tijdens de werken en staan wij voor efficiënte en effectieve communicatie tussen de architect, bouwheer en de uitvoerders. Alles voor een geslaagd, kwalitatief resultaat.

  • Woonuitbreiding
  • Extra verdieping
  • 100% strippen en vernieuwen
  • Kleinere renovatiewerken
Gent interieur renovatie

Waarom kiest u voor ons?

Kwaliteit

In elk van onze projecten staat kwaliteit voorop, zowel in materiaal­gebruik als onze manier van werken. Wat we doen, doen we goed.

Betrouwbaar

We doen wat we zeggen en zijn eenvoudig te bereiken. Onze teams zijn stuk voor stuk vakexperten waarop u kan rekenen.

veilig

Niet alleen op en rond de werven maar ook op vlak van budget, het nemen van verantwoordelijkheid en opvolging.

aanpak

Zo pakken wij uw bouwproject aan

Bij totaalrenovaties werken wij volgens een vaste flow. Hoe juist ontdekt u hier.

We horen graag alles over uw bouwproject. Bel ons op, we bekijken samen de plannen en bespreken de mogelijkheden.

Op basis van onze gesprekken maken wij een offerte op maat op. We houden rekening met de verwachtingen en architecturale eisen. Deze offerte lichten wij u toe.

Na goedkeuring van de offerte plannen wij uw bouwproject in. Ons team gaat aan de slag, vol vertrouwen, met open communicatie en met de glimlach, om uw project te realiseren.

De oplevering gebeurt uiteraard samen. We overlopen de hele werf en werken af waar nodig, binnen de afgesproken termijn.

Projecten in de kijker

Interieur totaalrenovatie wenteltrap

Totaalrenovatie Herenhuis

Karaktervol en moderne renovatie

Moderen woning in Lievegem

Bouw ook uw project in alle vertrouwen

Onze teams staan met plezier klaar om ook uw bouwproject of totaalrenovatie te realiseren. Laat ons weten met welke bouwplannen u bezig bent en wie weet bouwen we binnenkort samen iets om trots op te zijn.